Ken Reid and Hardcoreflyfishing in River Dee

Dinner at Glen Lui

Photo Thomas Thore
Photo Thomas Thore

Nu är hela gänget samlat och det är full fart på alla håll på Glen Lui Hotel, i kväll kommer det bli ett bra party då det inte kommer att bli fiske imorgon det det är en värsting flom i älven. Vi har 4,5 på mätaren här uppe i vår del av älven och det drar fram träd och annan skit i älven ;-( men enl. Ken Reid kommer det troligtvis vara riktigt fiskbart från och med tisdag senast....så hoppas hoppas hoppas som Häxan Surtant skulle ha sagt ( detta fattar bara ni som har små barn ).

 

Våra sträckor denna vecka består av Monaltrie and Lower Invercauld samt hela Bolmoral Beat så vi har sjukt mycket grymma sträckor/ Pooler att fiska.

 

Imorgon kommer dagen ägnas åt att en stor del av gruppen kommer att inta golfbanan och vissa kommer att besöka olika närliggande områden, skulle kunna bli ett och annat pub besök oxå.

 

Både jag och Robert Ågren ska försöka att hålla er uppdaterade så mycket det går med det extremt piss långsamma internet vi har här på Hotelet.

 

Så nu har jag inte tid att sitta här längre för nu ska vi ta ett par öl till med gänget i Hotel Baren.

Konstigt att det alltid är så att man ska sitta och pilla med sina fiske prylar på plats precis innan man ska fiska, idag har vi inte fiskat pga. det extremt höga vattenståndet.

Och i stället för att hänga på puben från morgon till kväll så kunde man ju ägnat tiden åt att fixa till sakerna kan man ju tycka ? men så vart det inte.

 

Utan nu sent i kväll halv packad så sätter man igång ;-). Jag hade en plan på att sno Robert Ågrens ena rullfäste till min Hardy Perfect, men insåg att det var ingen bra ide då hans isoleringstejp var alldeles kladdig och äcklig, så det var bara till att dyka ner i hans väska och sno lite nytt rullfäste på rull= ISOLERINGS TEJP :-).

 

Nu är allt riggat och klart och hela gänget är sjukt taggade inför morgon dagen, älven har sjunkt snabbt och kraftigt under dagen och kvällen och har klarnat fantastiskt så det ser ut som vi kommer att få kanon läge dem närmsta dagarna.

 

Min del av gruppen har hela Bolmoral Beat i morgon det innebär att vi fiskar ända från Slottet ner till Ballater Bridge i morgon.

Hardy Perfect Photo by Thomas Thore
Ballater Bridge Photo by Thomas Thore

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter