Nikon Film Festival 2012


Nu öppnar Nikon filmfestival 2012

Missa inte att skicka in din film till Nikon filmfestival, där du har chans att vinna Juryns pris på 60 000 kr och en Nikon D800 eller Publikens pris; kamerautrustning från Nikon till ett värde av 30 000 kr.

Nytt för i år är att alla tävlande, oavsett kamerautrustning, kan vinna både Juryns- och Folkets pris. Det enda som krävs är att filmen är max 160 sekunder lång och att den är gjord på temat "I AM IN MOTION". Oavsett om du är en erfaren filmare, glad amatör eller allt där emellan - ta chansen och visa världen vad du kan!

Med "I AM IN MOTION" vill Nikon och Stockholms filmfestival veta hur du tar dig mot ditt mål? Det är inte målet i sig som är det viktiga, utan rörelsen som tar dig dit. Att vara närvarande i nuet och uppmärksamma de små rörelserna som sätter en boll i rullning, får ett glas att stjälpa ut eller ett ansikte att spricka upp i ett leende. Filmen kan handla om allt från att ett barn tar sina första stapplande steg till snabba bilar, båtar och karuseller. Möjligheterna är oändliga. Låt din fantasi spinna i väg.

Juryn består av en rad filmexperter, som producenten Bonnie Skoog Feeney (" I rymden finns inga känslor"), regissör- och manusförfattaren Levan Akin ("Katinkas Kalas"), Nikons produktspecialist Lasse Pettersson samt ytterligare två jurymedlemmar som avslöjas i slutet av sommaren.

Läs mer och ladda upp din film på http://filmfestival.nikon.se. Sista dagen att ladda upp ditt bidrag är den 21 oktober, men sidan öppnar upp för röstning redan den 9 augusti.

Nu är det hög tid att fatta kameran och släppa loss kreativiteten. Desto snabbare du laddar upp din film, desto större chans till många röster!

Lycka till önskar Nikon och Stockholms filmfestival!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter