D-Day River Dee premiere tomorrow

Efter en lång resa är vi äntligen på plats, konstigt nog ska jag väl säga för den förbannade GPS.en visade oss på helt jävla fel väg, och tur är väl det för annars skulle jag ha fiskat mitt i Aberdeen i morgon ;-)

 

Det började redan på Landvetter när jag satt mig med den vanliga menyn....STOR räkmacka och en STOR öl, Jag hann inte mer än börja med min macka förrän det ropas ut i högtalarna..Thomas Thore och John Eric Thore skall omedelbart infinna sig i gate 19B, så var det med den ölen....men jag är inte den som lipar lite över spilld mjölk.

 

Väl inne på planet och uppe i luften så kommer matvagnen..JIIIHAA tänker jag jätte hungrig, vad får man höra då ? JO vill du ha en kaka eller chips ? och vad vill du ha att dricka ?.. Svar enligt följande jag vill ha 3 påsar chips och lika många öl ;-)

You have to go county also on fishing trip

Photo Thomas Thore

Worst traffic chaos in Aberdeen

Photo Thomas Thore

Culter Beat - Ghillie Mads K. Pedersen

Photo Thomas Thore

Mads berättar om sin anställning som Ghillie på Culter och hur fisket är här speciellt på hösten,helt fantastiska fångster dom presterar här på så få spön.


Jag återkommer med en separat del om Culter fisket inom mycket snar framtid.


Det som gör det lite extra att fiska här är det helt fantastiska boendet, jag kommer att återkomma till detta när jag har lite mer bilder och läst på mer, men detta hus och dess ägor går tillbaka till Tempel Riddar tiden och mycket från denna tid finns bevarat i huset och i området.

 

Nu är det dax att gå på puben för ett par öl och lite mat, jag återkommer i morgon från premiär fisket här i River Dee samt med bilder och film från invignings cermonin på Potarch Bridge.

Wonderfully messy after just half an hour at room

Photo Thomas Thore

MaryCulter House by night

MaryCulter House River Dee Photo Thomas Thore

Comment on posts

Last Post

Last Comment

Archive

Links

Tags