NCC Construction bygger RPG vecka 27

Photo Thomas Thore

Inga kommentarer i dag heller, sist var det fel nummer på protokollet samt fel datum, detta är åtgärdat och nytt protokoll ut till alla berörda. Hur konstigt det än låter så hade jag missat en sak ang. Goodtechs slangar, detta är nu med. Sorry

Photo Thomas Thore

2011-07-05 NCC saknar ritningar från Llentab från linje I och upp över samt fasad ritningar, inte ens Jerker har dessa ritningar. Kalle S jagar dessa snabbt, (snabbare än kåda rinner, Internt med Kalle)

Photo Thomas Thore
Photo Thomas Thore

2011-07-05
Har tittat på dessa efter mötet lite kort och kan snabbt konstatera att det fungerar inte med de sektions starter som HTE har satt, det kommer att krocka med Llentabs fram fart, jag kommer under vecka 28 lämna över en reviderad tidplan på nya start etapper för HTE.
Llentab vill att HTE fyller ut mot mot muren omgående i sektion C-F.
HTE gräver fram för att hitta pålar som är under mark massor i linje I/ 3b-4b
Kontrollera pålar i PP10 linje 4b/3b ej frilagd armering.
Befintlig väg in i huset mitt emot NCC.s etablering flyttas innan nästa möte och förläggs i sektion i mitten av sektion G-F, väg in i huset i linje A tas bort omgående.

 

Photo Thomas Thore

2011-07-05 Begärda intyg på maskiner är fortfarande inte inne till NCC, dom maskiner som det inte är inlämnat på kommer att tas bort från arbetsplatsen på måndag vecka 28, trött på att tjata. Enl. Stefan HTE så är brand vägen vid Posten som var borta fredag vecka 26 nu i bruk igen och inget hinder föreligger för Räddningstjänsten. Man får arbeta i varsel väst. Skydds ronden är inte i bockad och klar av dem som har fått uppgifter på sig, from. fredag vecka 27 så tar jag in bemanning och gör det på respektives bekostnad.

Photo Thomas Thore

2011-07-05
Bärytor inne i huset kommer att starta 32-33 viktigt att detta startar då med tanke på att NVS börjar med sin tak avvattning vecka 34, så att ni inte krockar.
HTE flyttar och tar bort vägar enl. under tidplan.
HTE börjar smått med FJV denna vecka, nere vid järnvägen.
NCC hus vill helst ha in ett stick på FJV in i huset direkt efter semestern, för at kunna gjuta dragbalkarna där. Anders på Betong Bygg Västra säger att det är inga problem han kan gjuta balken efteråt.
Enl. Stefan HTE är man klar med krossen enligt tidplan.

Photo Thomas Thore

2011-07-05 Gjutningar sker enl. nedan Tisdag plintskaft i sektion F-C, bottnar fundament i sektion G-H Torsdag Sula och vägg, bottnar fundament i linje 1 samt lite kvarvarande småkrafs. OBS !!! egenkontrollen skall vara avstämd och godkänd av NCC innan semester hemgång samt att NCC har blivit utlovad ÄTA igen innan veckans slut.

Photo Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln