NCC Construction bygger RPG vecka 26

Photo Thomas Thore

2011-06-28
Samma sak i dag Llentab är riktigt nöjda med sin tillvaro.
All framdrift fungerar mycket bra i dagsläget, tar mer under respektive yrkes kategori om vad som händer den närmsta veckan/tiden.
Kaj påtalar att NCC har samordnings ansvaret för arbetet med FJV, no problemas men mer om det under Mark.
HTE påtalar att material nere i kilen som Llentab har lagt där måste bort, Llentab lovar att ta bort det ( men i skrivande stund 1/7 så har HTE inte använt detta område själva ännu ) jag vill att man har förståelse för varandra att detta är en enorm arbetsplats och att det är otroliga mängder med material som tas in här varje vecka. Därav måste alla försöka hjälpa till på alla sätt att upplåta ytor i den mån det går.
Enl. Produktions Tidplan börjar arbetet med jänvägen vecka 33-39 för att kunna samordna detta och se till att det inte krockar med Llentab, så måste HTE visa NCC sin detalj tidplan över detta arbete så tag med denna till samordnings nr 20 den 5/7 2011, denna måste tydligt visa framfart med deltider samt från vilket håll man kommer att arbeta.

 

Photo Thomas Thore

Samma sak gäller Asfalt som enl tidplan skall starta vecka 40, men som nu har ändrats till att man skall lägga marksten och att detta skall startas vecka 36, det har jag inga problem med som samordningsansvarig så länge det inte det inte påverkar framdriften enligt Produktionstidplan daterad 2011-04-19. Hur som helst vill jag se detalj tidplan över detta arbete upp delat sektioner hur ni tänker gå fram samt etapp deltider och sluttid för att kunna samordna detta arbete speciellt med hänsyn till att det sartar 4 veckor tidigare än först planerade ytor, denna är oerhört viktig för att det inte skall hindra Llentab och för att ingen skall dra på sig kostnader i onödan. Denna detalj tidplan skall vara NCC tillhanda senast vecka 28.

Photo Thomas Thore

2011-06-28
Jag har tagit upp frågan angående att arbeta med väst, så nu kan jag meddela att sedan i torsdags 30/6 är det helt lagligt att arbeta med väst inne på vårt arbetsområde.

Sist men inte minst det finns vissa som slarvar med sina hjälmar regel bundet, och JAG E SÅ JÄ... TRÖTT PÅ ATT TJATA, har sagt det innan och skickat hem folk innan och kommer definitivt att fortsätta att göra det. En enkel lösning för alla är. HA HJÄLMEN PÅ
Llentab påtalar fallrisk vid spårväggen, detta åtgärdar NCC omgående. Robin NCC har begärt in besiknings intyg på alla maskiner endast lite är inlämnat, ALLT IN NU från alla berörda.

Photo Thomas Thore
Photo Thomas Thore

2011-06-28
Vad det gäller FJV så kommer den tillfälliga att ligga kvar längre än planerat och det har ju alla sagt hitills att det inte är några hinder, MEN jag vill ha en detalj tidplan över detta arbete med start och stopp tider samt hur man går fram för att se till att detta inte krockar med något, jag vill ha denna tidplan senast i vecka 28. Det som kan stoppa oss om detta drar ut på tiden är att vi ska gjuta en sula där FJV skall in i huset och där måste ett stick in innan vi gjuter denna.

Photo Thomas Thore

2011-06-28
Llentab påtalar att dom kommer att skicka ÄTA på skadade bult grupper som är påkörda av HTE.
Llentab återtar sin avlastnings plats utanför NCC.s platskontor.
På måndag börjar Llentab med sockel element från sektion A-G samt med TRP på taket.
Efter mötet går Robin och Jerker igenom önskemål ang byggström och var den skall placeras, ett önske mål är varannat fack vilket jag kan tycka är för tätt.

A very dominant, Robin, pointing here, we will build RPG Warehouse

Photo Thomas Thore

The frame comes up more and more each day

Photo Thomas Thore

Casting are almost done on the wall

Photo Thomas Thore
Photo Thomas Thore

Gunnar HERTIGEN Stockman

Photo Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln