NCC Construction bygger RPG vecka 24

Den ena lastbilen efter den andra kommer in på bygget från Llentab med pelare och annat smått och gott inför nästa vecka då dom börjar resa stommen.

Foto Thomas Thore

Alla pelare läggs i ordning

Foto Thomas Thore

För att sedan köras ut till respektive plats inför montaget på måndag vecka 25

Foto Thomas Thore

Vi närmar oss semester med storm steg, bygget stänger 29 och 30, jag vet att det är dom som har önskemål om annat, detta kommer att beviljas om man är så långt fram att det inte påverkar bygget eller någon annan, stämm av med TTH om det är så.OK Kvarstår så länge det behövs.

 

HTE har en fantastisk framdrift, stora ytor höjs och planas ut.

Foto Thomas Thore

Skydds och Brand rond har gått av stapeln i vecka, hittade lite smått och gott, men inget som inte fanns med på listan.

Foto Thomas Thore

På torsdag den 16/6 kommer Herkules med en betong bil som skall gjuta stål pålarna i den övre sektionen (lagerbyggnaden), i skrivande stund är detta ändrat till tisdag vecka 25.

Saknar uppgifter av er på veckoplanering, det är viktigt att alla är delaktiga i detta så att vi får en säker och gemensam framdrift ingen av oss är själva här och det är mycket som skall samordnas och fungera, så skärpning på detta. In med det jag begär.

Saknar även tidplaner från vissa av er, in omgående.

 

Foto Thomas Thore

Varselkläder skall finnas på alla som arbetar och vistas på arbetsplatsen samt övriga lagstadgade skydd. From. idag kommer de som inte följer detta avlägsnas från arbetsplatsen omgående. För er som har transporter till bygget se till att ni har lånehjälm samt kläder till dem.

Ett förtydligande det är varsel kläder på över och underkroppen som gäller, det har även varit disskution om att man inte får arbeta med väst, som jag sade på mötet så har jag mycket svårt att bemöta detta, så jag kommer att driva frågan vidare tills nästa möte.

Arbetsmiljö plan är uppdaterad och utskickad till er men jag bifogar den för säkerhets skull.

 

Denna vecka åkte vi på vårt första bakslag ute i produktion, ett utsättnings fel som sådan tur är hinner vi nog ställa detta till rätta innan Llentab börjar

Foto Thomas Thore

TTH NCC lägger stort fokus på att dessa verkligen sköts och kommer inte se mellan fingrarna över huvudtaget, detta är otroligt viktigt att vi sköter detta med egen kontroller så att vi inte stöter på onödiga fel.

Foto Thomas Thore

Bemanning

 

Mark  20 stycken

 

Herkules 1 styck

 

Betong 9 stycken

 

Llentab 2 stycken

 

El 1 styck

Visuell problemlösning med alla berörda parter, felet hittas och åtgärder vidtas omgående för att komma fram i produktionen.

Foto Thomas Thore

Friläggning av armering och bult grupper.

Foto Thomas Thore

Gunnar fyller på inne i huset melan alla golv pålar.

Foto Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln