NCC Construction bygger RPG vecka 21

Herkules behöver ha markförberedelser klara i sektion I/8 för att komma fram med pålningen och hålla sina del samt slut tider. Kapning av pålar vid Seccu plattan sker i morgon 25/5. Allt kapas fram till FJ 25/5, den 26/5 kommer kapningen tillbaka det mesta ovanför FJ.en. TTH frågar om inmätningar Mats lovar att kolla upp detta omgående. HTE lovar att det är ett par timmar kvar innan fibern är klarlagd.

Vecka 22 börjar HTE att fylla igen i sektion A-C

 

Foto Thomas Thore

Kraffsar undan för den tillkommande PP5.an vi lägger den på den felaktiga höjden så att det blir fel överallt, detta för att kunna undergjuta som det är tänkt i efterhand. Märk hänger med riktigt bra nu, HTE kommer att fylla inne i huset med 0/150 men menar på att detta kommer att göras i Augusti men enligt tidplan TTH har samordnat sedan 2011-03-21 så skall detta starta på måndag vecka 22. Mark tar bort stora stenar för Llentab i sektion F-G om det inte är så att dom ligger för att skydda något.

Foto Thomas Thore

Inmätningar är oerhört viktiga nu och att de kommer in till STIBA, annars så kör NCC stopp med sina betong arbeten snart. Herkules kommer troligtvis vara borta från bygget innan nästa möte.

Foto Thomas Thore

Llentab kommer att ta hit bevakning och undrar om bevaknings firman G4S får sätta upp sin skylt på vårat ställ, svar JA enl. TTH och Kaj. På torsdag eller måndag kommer det ett nytt lass med material, NCC Hus lovar att dom får 25x5 meter utan för deras etablering. Efter att läst deras avtal så visar det sig att 5 meter fritt runt huset skall dom ha för att kunna montera samt en packad yta med 0/150 är okej att köra på inne i huset.

NCC WORK SHOP

Josefin skapar vårt visuella rum

Foto Thomas Thore

Produktions tidplan fin tjusteras och tar form

Foto Thomas Thore

Thomas Fransson sätter betong bygg västras aktiviteter

Foto Thomas Thore

Full aktivitet på NCC Workshop

Foto Thomas Thore

Nej inte tjuv kika på tidplan Niklas

Foto Thomas Thore

Vår vardag !!!!! Problemlösning ;-)

Foto Thomas Thore

Golv Pålarna Gjuts

Foto Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln