NCC Construction bygger RPG vecka 12

Foto Thomas Thore Foto Thomas Thore

NCC Hus TTh medelar att det är av yttersta vikt att tider hålls då vi kommer att gjuta plintar om ca 1 månad med start i sektion A/B.

Det påtalas också om STORA stenar som ligger i spårgraven och i vägen för att kunna påla men detta avhandlades på förra mötet samt idag att det är inga problem HTE samt NA vet om detta och flyttar på dessa omgående när det behövs. Men vill doch ha ett par dagars varsel.

 

Vidare i denna fråga disskuteras kör ytan uppe på platån som HTE/NA fyller på och planar ut löpande, detta sammarbete fungerar klockrent enl. Hasse på HERKULES… alla nöjda.

 


Foto Thomas Thore
Foto Thomas Thore Foto Thomas Thore

Pålning

Herkules berättar att de antagna djup som dom arbetar efter verkar stämma riktigt bra i de sektioner som dom går fram på i dags läget. HERKULES påtalar att ytorna uppe på platon måste göras jämnare, HTE säger att detta är inga problem alls utan att det är tjälen som spökar för dem. Det enda som krävs är en öppen och konstruktiv dialog så löser vi det mesta på bästa sätt. Mats tycker att slänten ligger fel i förhållande till hur huset skall var men får en förklaring på detta av Mats Wishen HTE, han kan påla ytter svängen nere från marknivå och Mats tycker att detta låter bra.

Efter mötet så görs en okulär besiktning av arbetsplatsen med NCC Hus, HERKULES och HTE när vi står här så berättar Mats för pålkrans föraren att pålning av yttersvängen troligtvis kommer att utföras från marknivå. I övrigt finns det inga problem som påtalas från någon av parterna förutom att ytan skall jämnas till.


Sektion b-c börjar bli klart förutom yttersvängen

Foto Thomas Thore

Mats Gustavsson kollar sin kran i sektion g

Foto Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln