NCC Construction bygger RPG Vecka 11

Besiktning av arbetsplatsen vecka 11

I dags läget arbetar HTE efter sin tidplan daterad 2011-01-24, HTE ligger i fas med denna enl. Stefan G HTE.

Herkules börjar i slutet på vecka 9 i början på vecka 10, NCC Hus etablerar vagn åt dem nere i kilen. Byter om gör killarna i HTE.s etablering.

Efterhand som Herkules kommer igång och har känt sig för kommer Hasse och Mats på Herkules lämna över en tidplan till mig som jag syncar med HTE.s detalj tidplan.

HTE Ligger i fas med sin tidplan enl. Stefan Granander

HTE har haft ett byggplats möte på morgonen och berättar om hur dom ligger till, Losshållning etapp 4 före 3 veckor medans losshållning på etapp 3 ligger efter 2 veckor man lägger om arbets styrkan för att köra in tid på den etapp man ligger efter på. Summan av detta är att man ligger totalt sett riktigt bra till. Man planerar att skjuta en riktigt stor salva på tisdag eller onsdag i nästa vecka. När sprägning av etapp 7 KILEN skall göras behöver HTE stänga av de 2 närmsta spåren för att säkerställa att dessa inte skadas, denna avstägningen kommer att vara i 2 veckors tid. Kaj ombesörjer en kontakt med berörd ang. detta. NNC Hus vill ha en tidplan av HERKULES inom en snar framtid, tid för detta avhandlas på nästa möte.

Pålning i sektion B-C

Foto Thomas Thore

Pålning i linje G

Foto Thomas Thore
Foto Thomas Thore

Krossen fylls på

Foto Thomas Thore

Tillfarts väg för herkules till platån

Foto Thomas Thore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln