Salar Synthetic Series

Click to enlarge
Click to enlarge Click to enlarge

Hade lovat kompissen Micke att vara med att ta lite produkt bilder på hans nya flugbindnings material, sagt o gjort. I förrgår kväll fram mot 2230 när alla barn lagt sig så åkte hela foto utrustningen fram, lakan hängdes upp och objektiven ställdes på rad.

Insåg ganska snart att detta var inte den typen av material som man tar foto på med enbart blixt.

Click to enlarge Click to enlarge

Då insåg jag oxå att det inte var sådär jätte kul att bara ta kort på glittret, så då åkte alla Vom Hofe.erna ner från hyllan. Klockan började närma sig 2330 och hela köket och bardisken var full med foto utrustning, stativ mm och ett dryga 40 tal olika flugbindnings material. I detta skede så bestämde jag mig för att bara testa lite resten av kvällen för att under morgondagen införskaffa en riktig studio lampa.

Då händer det som inte skulle hända, det fanns ju en tanke med att inte ta fram allt detta materialet när barnen var vakna. Men jag hade inte väntat tills frugan somnat ;-), då kommer hon och skall skoja till det och det slutar med en STORSTÄDNING av köket och dess närhet. OBS ! om ni inte redan har förstått det så var det jag som åkte på städningen. Återkommer i detta ärende så snart de nya bilderna är framma med hjälp av den nya studio lampan.

Click to enlarge

Nyhetsarkiv

Etikettmoln